Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei

Slutter ikke aleka vell !!! hahahahahahahahahaha du ble luurt !!!xD teng at du trodde at jeg slutta !:O:O:O:O:O

mohahahahahhaha! jeg er så ond !!!

muuuuus !

 

 

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeee

 

 

PS : hyper 

 

 

 

 

 

 

 

 g

 

g

g

g

g

g

 

g

g

g

g

g

g

g

g

 

g

g

g

g

 

g

g

g

g

g

g

g

g

 

g

g

g

g

g

g

g

 

g

g

g

 

aoanabombangbang hade !!!

8 Kommentarer


slutter

slutter

ha en fin dag videre0 Kommentarer


bildene


- Hva synes du om bildene? :-)6 Kommentarer


ut og ta bilder

stikker ut nå og skal ta masse bilder i den ferske nye snøen! hehe. sitter og spiser pepperkaker nå, skal snart sminke meg, så hive på meg klærne og ta bilder som bare det!


//gammelt4 Kommentarer


første søndag i advendt

I dag våknet jeg til julemusikk og julestjerne i vinduet. Vi har tent det første lyset idag siden det er første søndag i advendt.


hm.. skjønner ikke hvorfor bildet ble så lite? 

Hva skal du gjøre idag? :-)5 Kommentarer


Ting dere kanskje ikke visste om meg

Visste du at:

♦ Jeg er ganske så sjenert på skolen og sånne der plasser, men når jeg f.eks er på kino, blir jeg veldig utadvendtet.

♦ Jeg er 1,57 cm høy, noe som irriterer meg ganske mye. Nesten alle jentene i klassen min er lavere enn meg, bortsett fra kaja. (Haha sorry, kaja. Måtte jo være ærlig på bloggen)

♦ Jeg ble født og oppvokst 24. Juli i Stavanger.

♦ Jeg har to aldeles perfekte bestevenniner! De bor i stavanger så jeg har ikke sett dem på 2 år. Har spurt mamma og pappa om ikke dem kan komme opp til Harstad og feire nyttårsaften sammen med oss. Savner de så innmari mye! og hvis dere leser dette, Ingeborg og Martine, så er dere verdens bestevenniner, jeg kunne aldri ha tenkt meg bedre! Elsker dere :-)

♦ Jeg har bodd i Harstad i 3 og et halvt år nå.

♦ Jeg har blitt hekta på spillet "run", og spiller det nesten hver dag!

♦ Den beste bursdagen jeg har vært i, var i Kaja sin 9 år's dag, trur jeg. Vi visste det jo egentlig ikke, men plutselig kom storesøstra opp og fortalte at vi skulle komme ned i jobb-leiligheta til faren. Da vi kom inn, hadde de ordnet til røyk, discokule, discolys og godteri og brus og masse kule dingsebomser. Så vi hadde det drit-kult. Vi sang, danset og flirte. Den dagen glemmer jeg aldri. 

♦ Jeg har hatt 3 kjærester. Jeg var sammen med den første kjæresten min i 2. klasse. Den andre var jeg sammen med i tredje, fjerde og femte. men vi slo opp et par ganger og ble sammen igjen, så. og den tredje hadde jeg i femte og sjette. Eller var sammen med han to ganger, tror jeg.

♦ Jeg elsker å ta bilder! særlig bilder i fokus og sånt. Men selv er jeg veldig ufotogén når jeg er sammen med folk, men når jeg er alene er jeg en skikkelig linselus!


Her er jeg alene. Tror kanskje jeg tok tretti bilder i samme posering hele tiden!

Og når jeg vet at ingen ser på når jeg tar bilder, tar jeg også veldig mange bilder.


Oida.. Meg på min fineste side. Haha!

♦ Jeg blir veldig fort såret. Så når jeg foreksempel får vite at noen har baksnakket meg, kan jeg faktisk begynne å gråte. Men sånn er jeg, og sånn er det! :-D


♦ Jeg er veldig sløv i å blogge for tiden, så derfor skal jeg bli bedre! Men mamma og pappa har vært bortreist og lillesøstra mi har hatt bursdag osv. Men nå skal jeg prøve å nå opp til topps på topplista i Harstad! Også har jeg i tillegg funnet ut hvordan man bruker bilde-overlastningskameradriten sånn at jeg får tatt bilder med KAMERA og ikke bare WEB! 

- Var det noe av dette du ikke visste? :-)7 Kommentarer


Mobilblogg

Dette er faktisk første gang jeg mobilblogger, men jeg skal bli bedre og kanskje få til og mobilblogge litt mer. I dag spiste vi på peppes pizza, namnam. Så dro vi opp i leiligheten til bestemor og bestefar for å hjelpe dem med å flytte inn, gøygøy. Haha neida, skal væe mere særiøs nå. Men det som plager meg er at jeg ikke for til og laste opp bilder på blogg.no på iphonen, så jeg lurte på om det var noen som viste det og kunne hjelpe meg? Plis :-D Nå skal jeg si dere noe som får dere til å gråte av glede.. det var faktisk veldig artig og mobilblogge, så dere skal få et langt innlegg. Gråter dere av glede nå eller? Jeg vet dere gjør! Haha, neida. Er nok bare litt overtrøtt siden jeg våknet så tidlig, eller jeg våknet av en nydlig, nydelig gresshoppe-lyd. Flinke pappa som fikset alarmlyd! I morgen blir det en helt vanlig skoledag, inkludert gym som er så sinnsykt slitsomt og ekkelt. Men etter skolen drar mamma og pappa til portugal uten oss, så da skal jeg og johanne sove hos farmor. Resten av helgen skal jeg ligge hos kaja og bestene. I skrive-for-harde-livet øyeblikket ligger jeg i senga og skriver for harde livet, hahawtf?! Åerh, hvor kan de ikke bare begynne å starte skolene litt senere ut på dagen, sånn at jeg får den berømte skjønnhets-søvnen min. Så nå skal jeg prøve og få meg litt søvn, så jeg nesten ikke sovner på skolen igjen. Hadebraa<3 - hva har du gjort i dag? :-)


3 Kommentarer


lykke!!


har ikke fått tatt eller lastet inn noen bilder ennå.

i går dro jeg, pappa og helene til Kilbotn, der mor og far bor, for å hente den nye iphonen min. ååh, se bare så fin! skal ikke misbruke den like mye sånn som jeg gjorde med den forrige telefonen min. Den ble ødelagt etter noen måneder ogi går hadde jeg hatt den i 3 år og cirka 4 mnd. så nå skal jeg enten kaste den eller gi den bort. Rest in peace♥2 Kommentarer


Tonje &lt;3333

heeei nå et det Tonje som gjesetblogger for Ellinor <33Hær e et kuult hjerte æ har funne på det betyr 10 ganger så mye som et vanlig hjerte  <$<$<$

men nu vi æ skrive nokka om Ellinor : hun er et fantastisk søskenbarn og jeg kjempe god beste venn !!<$

hun er snill,kul,fin,morsom og myyye mer så mye mer at jeg ikke kan skrive det  !!

 

Men nu må æ gå :[[

Bye bye <3

 3 Kommentarer


vært ute

har akkurat gått i møte med lillesøsteren min som gikk hjm fra skolen. det har snødd sinnsykt mye i dag! nå er det cirka 3-5 cm høy snø ute, ivertfall der vi bor. prøvde og ta litt bilder, men alle ble egentlig bare av hvite prikker :-)


Haha, sminke under øynene. Blir verre...

Hva synes du om bildene?4 Kommentarer


header til Vilde

Har laget header til Vilde, så jeg skulle bare legge den ut sånn at hun kan se på den :-)sånn ble den. Håper du likte den, Vilde!♥4 Kommentarer


snow


da er snøen endelig kommet til Harstad! jeg er så glad for at vi snart kan dra og kjøre i sollia. gleder meg så mye! det er ikke så mye snø nå da, men man kan jo altids håpe på mer :-)4 Kommentarer


i love you
Jeg elsker deg over hele mitt hjerte pappa! du aner ikke hva du betyr for meg, og jeg er lei meg for alle de gangene jeg har vært så dum og gjort gale ting.  i love you!♥5 Kommentarer


photo booth- hva har du gjort i dag?4 Kommentarer


labbetusser

nå er melissa her ;-D

Nå er det Melissa som snakker, jeg skal gjesteblogge for Ellinor. 

Hun er en kjempe snill persjon man kan stole på ♥
Hun er min aller bestevenn!♥
Du er kjempe flink til og synge♥
Du er kjempe pen♥
Kjempe fint hår;)
Du er faktisk helt ubeskrivelig!♥
God klestil♥
Ellinor du er bare, den æ kan stole på! :)

først vil jeg bare si tusen takk til verdens beste Melissa! du er best♥ melissa er en person man kan stole 110 prosent på. Hun hjelper meg når jeg sliter med noe eller har skadd meg. Hun er min aller bestevenn. Og hun er ikke minst kjempe fin og pen. nydelig langt hår, fine øyner og kul kles-stil! selvom vi ikke ser hverandre så mye, er vi fremdeles bestevenner, og det vil vi alltid være♥


1 Kommentarer


barnevaktene

Snart kommer melissa. vi skal sitte barne vakt i natt siden mamma og pappa skal i bursdag. vi skal kose oss med masse godteri, brus, musikk og blooogg selfølgelig!


håret stikker rett ut, da..0 Kommentarer


justin bieber

mamma har vært så flink og kjøpt meg et justin bieber blad med masse plakater og fakta. Det er tilogmed en konkurranse der det går ann å få møte han! :-D♥♥


gjett hvem som skal melde seg på og vinne denne greia? hæhæhæ?

LOVEU!!♥♥♥2 Kommentarer


fredags kveld

Hei artig dag hade. neida jeg bare tuller. I dag har jeg vært hos legen og tatt blodprøve, halsprøve også sjekket jeg lungene mine. Måtte derfor stå opp klokka åtte. Har halsbetennelse og hoster veldig mye. Fikk derfor medisiner som var sinnsykt store! de var cirka 1 cm brei og to eller 3 centimeter lang! Og jeg må ta fire sånne om dagen i ti dager. Så det blir jo koselig! 

Nå i skrivende øyeblikk sitter jeg med latterkrampe pga pappa sin tlf. han har et program der han kan si hva han vil gjøre, og da kommer han automatisktil den tingen (på telefonen da). så skulle han si at han skulle ringe meg så han sa: "ring Ellinor". så var det plutselig en dame så begynte å bable om en som heter Odd-Ove.. Haha!
// bilder fra i går//1 Kommentarer


bestilt

hei! nå har jeg bestilt meg en iphone 3gs. hehe, lykke!! pappa fikk onkel til og hente den siden han som eier den bor i stavanger, ooog siden farmoren min er på besøk i stavanger, så skal hun ta den med tilbake til harstad :-)


♥♥♥♥♥♥♥

Hva synes du om telefonen?2 Kommentarer


outfit 10.11.2011

2 Kommentarer


morgenstund har gull i munn

Heihei! våknet opp til knallsol klokka halv elleve i dag, så jeg hev på meg noe klær og sprang ned og tok litt bilder:-)- Hva synes du om bildene? :-)4 Kommentarer


the sky is burningSånn her så da himmelen ut i 1-2 tiden :-) helt nydelig!2 Kommentarer


i'm so healthy

Hei! jeg er syk i dag også, også er jeg så heldig som har en storesøster jeg kan stjele pc'en fra, så derfor skal jeg tilbringe dagen min med og blogge! har akkurat slått på tv'en og laget meg smoothie.
Og hvis du ikke har merket det, så har det begynt og snø på bloggen min! tenkte at jeg trengte litt vinter/jule stemning på bloggen, siden jeg savner julen så veldig, veldig mye :-)0 Kommentarer


water
//bilder tatt av: meg//4 Kommentarer


pannekaker

Skal lage pannekaker nå, snakkes etterpå! (kort innleg)


3 Kommentarer


fletter

- EB1 Kommentarer


koskoskos


pappa var så flink og kjøpte "liiitt" halstabletter :-)skal gå og spise litt mat nå, snakkes kanskje i kveld eller i morgen!♥6 Kommentarer


with ur love

yndlingssang: 3 Kommentarer


litt bilder fra i går

hei! idag er jeg hjemme fra skolen. Jeg er kvalm, har vondt i hodet og er litt slapp.. Men her to bilder fra i går. glemte helt av kameraet, så det ja det ble bare to :-)


fra venstre: marit, meg, tonje og tina.


hehe, tonje :-) fine søskenbarnet mitt♥2 Kommentarer


halloween kostyme

- hva skal du ha på deg?1 Kommentarer


ordner til

heisann! da har jeg og mamma begynt og ordne til, til i kveld. skal ha halloween partyet klokka halv seks hos meg. har også laget en spilleliste! så tenkte jeg bare å legge ut dagens outfit siden det er så lenge siden :-)- hva skal du gjøre i dag?1 Kommentarer


spm runde

hei alle sammen! jeg tenkte da og ha en spørsmålsrunde om et par dagen. er veldig lenge siden jeg har hatt det, også er det ikke alle som vet alt om meg. Det er veldig koselig om jeg får inn masse spørsmål! og unnskyld for at jeg har vært så sløv blogger i det siste, låver og bli bedre! så, er det noe du lurer på, ask me! :-DOg ja, er veldig misfornøyd med designet mitt, så jeg lurte på om noen hadde lyst til å lage header og sånn til meg?  blir så glad, da! i morgen skal jeg ha halloween party, skal bare be nån få venner, så skal vi høre på høy musikk, danse, spise masse godteri, potetgull, popcorn osv.også skal vi faktisk gå halloween, da. men jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen med mine aller beste-venner.

- skal du gå halloween i morgen?

- vil du lage header og design til meg?6 Kommentarer


kaja besøk

Hei! nå har jeg besøk av kaja. hun kom hit i halv syv tiden. vi skal se idol, spise mange kilo godteri og blogge! vi skal ha en skikkelig kose-kveld, altså :-)


3 Kommentarer


fake lashes


skulle egentlig bare se om de passet, så jeg tok de litt slurvete på.. også hadde jeg ikke maskara på meg.Jeg skal bruke disse vippene på halloween. skal nemlig være en porselensdukke! synes de er så skumle.. men ja, hva skal du være på halloween?♥
3 Kommentarer


cake time


stolt baker :-)
Så det godt ut? ;-)4 Kommentarer


redigerte bilder


HAHA, faila litt der altså..

Hva synes du om bildene? ;p7 Kommentarer


twilight-kveld

Hei! nå sitter jeg og Helene på tv-stua og ser twilight. koser oss! har egentlig sett den 38746 ganger nå, men det er faktisk lenge siden.
I dag har jeg endelig fått sett villemo igjen! hun er så digg, ass! elsker henne, hun betyr alt for meg♥ men ja jeg var først hos kaja så fant vi ut at villemo var i harstad, så avtalte vi og møtes. vi hadde det kjempe gøy. falt av stolen til kaja sånn 4 ganger! haha!
                                                                         Sånn ser jeg ut akkuratt nå:5 Kommentarer


Høst

Hei, Helene som gjesteblogger!

Det er vell en god stund siden jeg har blogget nå. Sluttet i starten av Juli, hvis jeg ikke husker helt feil? For dere som ikke vet det, så er jeg søsteren til Ellinor. Hun er en herlig person med masse humor. Verdt å bli kjent med!
    For en drøy time siden var vi ute å tok noen bilder. Jeg hadde sminket henne, krøllet håret hennes og lagt fram en outfit til henne. Nå er bildene ferdig redigert (ganske mange av dem ble ganske mørke, pga. digitalt kamera), og klar til å bli publisert. Enjoy!- Synes?

Hvis noen har lyst til å lage en header, med disse bildene til Ellinor, så er hun åpen for forslag. Hun foretrekker noe enkelt - noe med nøytrale høstfarger.
Har du et forslag, kan du sende headeren på mail til heleneaboe@hotmail.com
Takk!2 Kommentarer


bilder fra Tyrkia del 1


o.O


Leiligheten vår.gidder ikke og legge ut flere bilder nå, kommer del 2 senere :-)


også vil jeg bare gratulere verdens beste farmor med dagen! elsker deg♥ (kommenter gjerne en liten bursdagshilsen du også)3 Kommentarer


er i syden

Hei! jeg kan ikke skrive visse bokstaver saa det blir litt rart og skrive. no er jeg i syden, sitter paa nettkafeen og blogger. det er skikkelig dritt-vaer ute! det har tilogmed blitt lekasje inni leiligheten vaar. kommer hjem om 1 og en halv uke. buhu. vil vaere her mere..
Hade<3maatte bare ta et gamelt bilde. hadde ingen andre p[ denne dataen..8 Kommentarer


overblikk

heihei!

Da er ejg akkuratt ferdig med å ta et "overblikk" over bagen min. føler hele tiden at det er noe jeg har glemt, det er så creepy... vi kjører til flyplassen klokka halv 6. Flyet går klokka 9 - direkte til antalya. så bir det 2-3 timer med buss -.- gruer meg til buss, blir så sinnsykt kvalm! tror jeg.. er lenge siden jeg har tatt buss så lenge!

Så, jeg tar meg 2 ukers blogg-pause. WIHU! haha, gleder meg :) kommer til å savne dere♥4 Kommentarer


Klassebilde

Hei!

 I går tok vi klasse bilde! det ble egentig ganske misslykka! haha, han måtte få meg til og smile med tennene.. her er klassebilde og portrettbilde:


Åh, herregud...!


Jeg er nederst til venstre.

Haha, synes?♥5 Kommentarer


my eyes


Sorri for web-bilder. Kameraet er flatt..
6 Kommentarer


dagen

heisann søtinger!
Nå er akkuratt jeg og Helene kommet inn. Vi har vært ute ilamme Annie og Øyvind (trøite). Hehe, var litt artig. fikk skikkelig latterkrampe! Øyvind er rar.. haha sinnsykt hyper! men ja, den sang-videoen kommer nok ikke før i morgen. hadde ikke tid idag, og fant ingen sanger jeg kunne synge..♥Har dere noen ideer om hvordan sang jeg kan synge?♥
 8 Kommentarer


Sangvideo?

hei! idag tenkte jeg kanske og ha en liten sang video. Det er opp til dere om jeg skal eller ikke. men uansett, har akkuratt lakket neglene grønn. hehe, tenkte jeg kunne ta litt emo bilder i kveld :) hehe.


yep, har fortsatt på lua!


Vil du at jeg skal lage sangvideo? :)7 Kommentarer


5 dager igjen

Hei igjen! ja, om fem dager drar altså hele familien nesten til syden! gleder meg så sinnsykt mye! skal sole meg hver dag. hehe, så da blir det to uker (kanskje litt mer) bloggfri. YES! hehe neida, eller jo egentlig. det er jo litt slitsomt og blogge, også er pc'en min klikka så jeg må bruke pappa sin. menmen, gidder ikke å ta nye bilder nå, så bare legger ut en sang :)

 

4 Kommentarer


leopard

Hei! i går var jeg og tonje på kanebogensenteret. Jeg kjøpte en kjempe søt lue, en is og løs-negler, tonje kjøpte en is og løs-negler. det var veldig koselig :)


Helt nederst er det en sånn knapp sånn at vi kan feste begge tingene(?) sammen.


Også løs-neglene da :) skal bruke denne luen i vinter!

Hva synes du om luen?♥ hehe, synes den var kjempe søt5 Kommentarer


bursdagsfeiring kl 1730

 hej! i kveld skal jeg, tonje og tina ha bursdag ilag! dte blir kjempe koselig. :)


5 Kommentarer


treningsperiode

Hei! ja, da har jeg (kaja) altså fått tak i en treningsvideo som funker kjempe bra! her er den:

Hva synes du om videoen?


3 Kommentarer


sjokkosjokk

Hei! lenge siden sist! nå sitter jeg på kjøkkenet og spiser smeltet sjokolade :)


namnam, fristet det dere?♥5 Kommentarer


litt bilder


haha<37 Kommentarer


sofie er herda er sofie her : )1 Kommentarer


outfit 17.09.11

 


Hej! snart kommer Sofie hit, så da blir det mere blogging! veldig kjapt innlegg. Hade!
 


3 Kommentarer


bursdagen


yndlingsjakken min♥ kjøpte den i København.


Haha, tonje..


Herregud, så fin, vakker å snill sofie er!:*
Hva synes du om bildene?♥♥5 Kommentarer


Verdens snilleste


Sofie snuppa:* elske dæ♥5 Kommentarer


sminkevideo 1

video:sminkevideo 1

5 Kommentarer


A good friend

- is always beeing there for you, no matter what5 Kommentarer


day 6, 7 & 8

day 6. favorite word that justin says - Love, alright og alle ordene han sier. day 7. a picture og you and justin bieber: det kan jeg desverre ikke vise dere fordi jeg forstår ikke en dritt av hvordan man redigerer i picasa-.- day 8. a picture of your room with Justin Bieber posters. har faktisk ikke noen Justin Bieber plakater, fordi jeg aldri kjøper blad. men skal begynne å gjøre det for MINE penger!

0 Kommentarer


15.09.2011

Hei! idag er jeg også syk, huffhuff stakkars meg. og siden jeg kjeder meg så innmari mye hadde jeg tenkt til å blogge litt idag. Nå til har jeg faktisk bare chilla på sofa'en. ingenting morsomt på tv bare kick betowski(?) zeke ang luther, ungkars kvinnen osv. varma meg litt vafler isted, drakk en flaske cola, og var stor fornøyd med en stor F! :D


Synes? :) holder foresten på å lage en sangvideo♥0 Kommentarer


Leverpostei-ungen

Hej! ja, overskriften - jeg ville bare spørre dere om dere kunne stemme på søskenbarnet mitt Tonje Bøe som leverpostei-ungen (selvom hun ikke liker det :P), så plis stem på henne! det hadde gjort henne så glad! her er direkte link:  http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen . bare finn dette bildet:

Skal du stemme på henne? : )4 Kommentarer


dabbling on the piano

video:dabbling on the piano


Hva synes du om videoen? : )♥5 Kommentarer


oioi

hei! har tydligvis glemt hele den der justin bieber greia. så idag blir det vell day 3, 4 og 5!

- day 3. you favorite magazine cover of justin bieber :


blir vell dette:) søt♥

- day 4. a justin bieber quote:

"never say never"
"I'm just a regular 17 year old kid. I make good grilled cheese and I like girls."

- day 5. your least favorite justin bieber song:
hmm.. jeg vet ikke helt. eeinie meeinie tror jeg?

 1 Kommentarer


er syk


er du syk?4 Kommentarer


skrekkfilm - Fail

video:skrekkfilm

Haha, synes?6 Kommentarer


cooking

hei! nå er jeg alene hjemme og venter på at Helene, Karoline og Martin skal komme hit. Imens jeg har ventet har jeg bakt kake!
Hva skal du i dag/kveld?4 Kommentarer


naturally3 Kommentarer


day 2

- your first justin bieber concert.

Har desverre aldri vært på en justin bieber konsert (...) men skal gjøre det en gang! det skal være sikkert og visst!


There's only one person that can make me smile1 Kommentarer


helg5 Kommentarer


Ready to go!

hei! da er jeg ferdig fikset og klar til å ha e fullstendig kjedelig dag!

 

 

Hva skal du gjøre i dag?♥3 Kommentarer


OuutfiiitHej! ja det var dagens outfit. nå skal jeg rydde i klesskuffene mine♥! kjedelig -.-


// ikke mobb maskara-flekkene under øyene..


Synes?♥3 Kommentarer


day 1

- your favorite Justin Bieber song. 

Hmm, jeg vet ikke. jeg liker faktisk alle sangene hannes, men viss jeg måtte velge en hadde det blitt.. Common denominator eller next to you eller alle ♥


0 Kommentarer


bieber-fever!

jep, that's right! jeg har bieber-fever! tenkte derfor at jeg skulle ha en sånn derre Justin Bieber - 30 days challenge:)


nååw♥ hva synes du?4 Kommentarer


loca people

Da stikker jeg ut og jogger. holder på og lage en faila trenigs-video. så den kommer nok ikke før i kveld.


Blir du med å jogge?5 Kommentarer


ny dusjet og fresh

hei! da har jeg nettopp kommet ut av dusjen og sitter i senga mi og chller. det ble nok ikke noe av den derre teltovernattinga.. men jaja.


 sløve-antrekk og webcamera bilder.. huffhuff
♥Hva har du gjort i dag?6 Kommentarer


kose kveld

hei søte du!

I dag skal jeg kanskje sove i telt sammen med tonje og tina. det blir skikkelig artig! gleder meg veldig.


outfit! : )


hehe fritids♥4 Kommentarer


byen


æsjj..


apoteket 69,- kr


Europris ?,- kr

-Hva har du gjort i dag?4 Kommentarer


the best thing

- is SHOPPING!

Hei folkens! da stikker jeg snart til byen for å shoppe. tar med kamera'et, så det blir litt bilder når jeg kommer hjem! Vi snakkes :)


3 Kommentarer


meg!

Hei! da har jeg, ellinor bøe, fått ny blogg! forje bloggen jeg hadde het www.feriee.blogg.no , men jeg ble egentlig ikke så fornøyd med tittelen. så derfor har jeg bestemt meg for å blogge mere på denne bloggen. Så ja, jeg heter da ellinor, er 11 år og bor i Harstad, en liten by oppe i nord der det bor mange trivelige mennesker!

desverre.. web.4 Kommentarer


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)1 Kommentarer


hits