Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
fletter

- EB1 Kommentarer


koskoskos


pappa var så flink og kjøpte "liiitt" halstabletter :-)skal gå og spise litt mat nå, snakkes kanskje i kveld eller i morgen!♥6 Kommentarer


with ur love

yndlingssang: 3 Kommentarer


litt bilder fra i går

hei! idag er jeg hjemme fra skolen. Jeg er kvalm, har vondt i hodet og er litt slapp.. Men her to bilder fra i går. glemte helt av kameraet, så det ja det ble bare to :-)


fra venstre: marit, meg, tonje og tina.


hehe, tonje :-) fine søskenbarnet mitt♥2 Kommentarer


halloween kostyme

- hva skal du ha på deg?1 Kommentarer


ordner til

heisann! da har jeg og mamma begynt og ordne til, til i kveld. skal ha halloween partyet klokka halv seks hos meg. har også laget en spilleliste! så tenkte jeg bare å legge ut dagens outfit siden det er så lenge siden :-)- hva skal du gjøre i dag?1 Kommentarer


spm runde

hei alle sammen! jeg tenkte da og ha en spørsmålsrunde om et par dagen. er veldig lenge siden jeg har hatt det, også er det ikke alle som vet alt om meg. Det er veldig koselig om jeg får inn masse spørsmål! og unnskyld for at jeg har vært så sløv blogger i det siste, låver og bli bedre! så, er det noe du lurer på, ask me! :-DOg ja, er veldig misfornøyd med designet mitt, så jeg lurte på om noen hadde lyst til å lage header og sånn til meg?  blir så glad, da! i morgen skal jeg ha halloween party, skal bare be nån få venner, så skal vi høre på høy musikk, danse, spise masse godteri, potetgull, popcorn osv.også skal vi faktisk gå halloween, da. men jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen med mine aller beste-venner.

- skal du gå halloween i morgen?

- vil du lage header og design til meg?6 Kommentarer


kaja besøk

Hei! nå har jeg besøk av kaja. hun kom hit i halv syv tiden. vi skal se idol, spise mange kilo godteri og blogge! vi skal ha en skikkelig kose-kveld, altså :-)


3 Kommentarer


fake lashes


skulle egentlig bare se om de passet, så jeg tok de litt slurvete på.. også hadde jeg ikke maskara på meg.Jeg skal bruke disse vippene på halloween. skal nemlig være en porselensdukke! synes de er så skumle.. men ja, hva skal du være på halloween?♥
3 Kommentarer


cake time


stolt baker :-)
Så det godt ut? ;-)4 Kommentarer


redigerte bilder


HAHA, faila litt der altså..

Hva synes du om bildene? ;p7 Kommentarer


twilight-kveld

Hei! nå sitter jeg og Helene på tv-stua og ser twilight. koser oss! har egentlig sett den 38746 ganger nå, men det er faktisk lenge siden.
I dag har jeg endelig fått sett villemo igjen! hun er så digg, ass! elsker henne, hun betyr alt for meg♥ men ja jeg var først hos kaja så fant vi ut at villemo var i harstad, så avtalte vi og møtes. vi hadde det kjempe gøy. falt av stolen til kaja sånn 4 ganger! haha!
                                                                         Sånn ser jeg ut akkuratt nå:5 Kommentarer


Høst

Hei, Helene som gjesteblogger!

Det er vell en god stund siden jeg har blogget nå. Sluttet i starten av Juli, hvis jeg ikke husker helt feil? For dere som ikke vet det, så er jeg søsteren til Ellinor. Hun er en herlig person med masse humor. Verdt å bli kjent med!
    For en drøy time siden var vi ute å tok noen bilder. Jeg hadde sminket henne, krøllet håret hennes og lagt fram en outfit til henne. Nå er bildene ferdig redigert (ganske mange av dem ble ganske mørke, pga. digitalt kamera), og klar til å bli publisert. Enjoy!- Synes?

Hvis noen har lyst til å lage en header, med disse bildene til Ellinor, så er hun åpen for forslag. Hun foretrekker noe enkelt - noe med nøytrale høstfarger.
Har du et forslag, kan du sende headeren på mail til heleneaboe@hotmail.com
Takk!2 Kommentarer


bilder fra Tyrkia del 1


o.O


Leiligheten vår.gidder ikke og legge ut flere bilder nå, kommer del 2 senere :-)


også vil jeg bare gratulere verdens beste farmor med dagen! elsker deg♥ (kommenter gjerne en liten bursdagshilsen du også)3 Kommentarer


er i syden

Hei! jeg kan ikke skrive visse bokstaver saa det blir litt rart og skrive. no er jeg i syden, sitter paa nettkafeen og blogger. det er skikkelig dritt-vaer ute! det har tilogmed blitt lekasje inni leiligheten vaar. kommer hjem om 1 og en halv uke. buhu. vil vaere her mere..
Hade<3maatte bare ta et gamelt bilde. hadde ingen andre p[ denne dataen..8 Kommentarer


overblikk

heihei!

Da er ejg akkuratt ferdig med å ta et "overblikk" over bagen min. føler hele tiden at det er noe jeg har glemt, det er så creepy... vi kjører til flyplassen klokka halv 6. Flyet går klokka 9 - direkte til antalya. så bir det 2-3 timer med buss -.- gruer meg til buss, blir så sinnsykt kvalm! tror jeg.. er lenge siden jeg har tatt buss så lenge!

Så, jeg tar meg 2 ukers blogg-pause. WIHU! haha, gleder meg :) kommer til å savne dere♥4 Kommentarer


Klassebilde

Hei!

 I går tok vi klasse bilde! det ble egentig ganske misslykka! haha, han måtte få meg til og smile med tennene.. her er klassebilde og portrettbilde:


Åh, herregud...!


Jeg er nederst til venstre.

Haha, synes?♥5 Kommentarer


my eyes


Sorri for web-bilder. Kameraet er flatt..
6 Kommentarer


dagen

heisann søtinger!
Nå er akkuratt jeg og Helene kommet inn. Vi har vært ute ilamme Annie og Øyvind (trøite). Hehe, var litt artig. fikk skikkelig latterkrampe! Øyvind er rar.. haha sinnsykt hyper! men ja, den sang-videoen kommer nok ikke før i morgen. hadde ikke tid idag, og fant ingen sanger jeg kunne synge..♥Har dere noen ideer om hvordan sang jeg kan synge?♥
 8 Kommentarer


Sangvideo?

hei! idag tenkte jeg kanske og ha en liten sang video. Det er opp til dere om jeg skal eller ikke. men uansett, har akkuratt lakket neglene grønn. hehe, tenkte jeg kunne ta litt emo bilder i kveld :) hehe.


yep, har fortsatt på lua!


Vil du at jeg skal lage sangvideo? :)7 Kommentarer


5 dager igjen

Hei igjen! ja, om fem dager drar altså hele familien nesten til syden! gleder meg så sinnsykt mye! skal sole meg hver dag. hehe, så da blir det to uker (kanskje litt mer) bloggfri. YES! hehe neida, eller jo egentlig. det er jo litt slitsomt og blogge, også er pc'en min klikka så jeg må bruke pappa sin. menmen, gidder ikke å ta nye bilder nå, så bare legger ut en sang :)

 

4 Kommentarer


leopard

Hei! i går var jeg og tonje på kanebogensenteret. Jeg kjøpte en kjempe søt lue, en is og løs-negler, tonje kjøpte en is og løs-negler. det var veldig koselig :)


Helt nederst er det en sånn knapp sånn at vi kan feste begge tingene(?) sammen.


Også løs-neglene da :) skal bruke denne luen i vinter!

Hva synes du om luen?♥ hehe, synes den var kjempe søt5 Kommentarer


hits